Ewa Jagodzińska-Piekarniak

psychodietetyk, dietetyk, Gocław, Ewa Jagodzińska-Piekarniak

Dietetyk medyczny, psychodietetyk. Absolwentka Wydziału Nauki o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego kierunku Dietetyka oraz podyplomowych studiów Psychodietetyka oraz Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie. Dietetyczka polecana przez Fundację Insulinooporności. Ukończyła szkolenie dla specjalistów School Of Insulinresistance Therapy organizowane przez Fundację Insulinooporności i uzyskała certyfikat „Specjalista przyjazny insulinoopornym”. 

Swoje bogate, ponad dziesięcioletnie doświadczenie zdobywała m.in. pracując w Szpitalu Dziecięcym w Dziekanowie Leśnym, będąc wykładowcą Wyższej Szkoły Rehabilitacji w Warszawie. Prowadziła wykłady podczas wielu prestiżowych konferencji, m.in. Congressus Dietetica 2015, Konferencji Naukowej „Współczesne oblicze autyzmu- diagnoza, leczenie, terapia” i innych. Jest ekspertem portali internetowych poświęconych zdrowiu, jak również autorką wielu publikacji dotyczących prawidłowego żywienia dzieci oraz diety w zaburzeniach rozwojowych. Prowadzi liczne warsztaty dla pedagogów, psychologów z rodziców. Cały czas aktywnie poszerza swoją wiedzę, uczestnicząc w licznych szkoleniach i konferencjach. Należy do Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków oraz Polskiego Towarzystwa Dietetyki. 

W Centrum INDYGO pracuje z osobami w każdym wieku, zarówno dorosłymi, jak i dziećmi, pragnącymi zmienić swój sposób żywienia. Prowadzi również szkolenia dla rodziców i specjalistów pragnących poszerzyć swoją wiedzę z zakresu żywienia osób z autyzmem.

Wróć do zespołu: Nasz zespół

Zobacz również: 

Dietetyk

Dietetyk dziecięcy

Oferta dla dzieci